Accommodatie

De ACCOMMODATIE

De accommodatie van het CJV YMCA Buitencentrum De Blauwe Schuur is naar het model van een originele tabaksschuur gebouwd. Het is centraal gelegen in Nederland, in Amerongen, gemeente Utrechtse Heuvelrug aan de voet van de Amerongse Berg en de rand van het Nationale Park De Utrechtse Heuvelrug en is goed te bereiken met eigen- en openbaar vervoer. Het complex grenst direct aan de bossen waarin de natuur nog in evenwicht verkeert en waar prachtige fiets- en wandeltochten gemaakt kunnen worden.

Geschikt voor vele activiteiten
De accommodatie is voorzien van centrale verwarming en het gehele jaar geopend en uitermate geschikt voor schoolwerkweek, familiebijeenkomst, reünie, werkconferentie, vakantiekamp etc. voor maximaal 48 personen op basis van zelfverzorging.

De ruimte
De accommodatie beschikt over een eigen afgesloten speelterrein van ruim 7.000 m2 met speeltoestellen en kunststof volleybalveld. In de directe omgeving zijn zeer veel recreatieve en culturele mogelijkheden.

Logies en verzorging
Logies en verzorging geschiedt op basis van zelfverzorging voor maximaal 48 personen. In de periode 15 mei tot 1 september is het mogelijk om de capaciteit uit te breiden met slaapgelegenheid in zelf mee te brengen tenten, welke op het afgesloten buitenterrein kunnen worden geplaatst.

(Hoes)laken en sloop zijn verplicht, ook dient u zelf voor slaapzak, hand- en theedoeken te zorgen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Zekerheid
De Blauwe Schuur is lid van de RECRON en VVV, alsmede aangesloten bij CJV Vlaardingen en via CJV-YMCA Nederland bij YMCA en YWCA. De accommodatie beschikt over een brandveiligheids- gebruiks- en milieuvergunning.